O NAS

KVALITETA JE NAŠA PRIORITETA

Naši začetki segajo v leto 1949, ko se je Jože Kern, naš dedek, izučil za mesarja v mestni klavnici Kranj.

Predstavitev podjetja

Smo manjše družinsko podjetje s 50 letno tradicijo. Naši začetki segajo v leto 1949, ko se je Jože Kern, naš dedek, izučil za mesarja v mestni klavnici Kranj. Leta 1971 je odprl popoldansko obrt na stalnem prebivališču Tenetiše 39, 4204 Golnik.

Leta 1991 pa je sin, prav tako Jože Kern, pridobil vsa soglasja in obrtno dovoljenje za opravljanje dejavnosti ter obrt prevzel. Leta 2018 pa je podjetje prevzel sin Tomo Kern, kjer bosta z bratom ter z očetovo in materino pomočjo nadaljevala družinsko tradicijo.

Prostore in opremo smo stalno kvalitetno opremljali, povečevali in dozidali nove prostore za izboljšanje veterinarsko-sanitarnih pogojev. Pridobili smo številko obrata SI219ES, s katero izpolnjujemo pogoje za proizvodnjo živil - mesnih izdelkov. Ostajamo zvesti receptom našega dedka s klasičnimi prekajevalnicami, naravnimi začimbami s čim manj dodatki. Trudimo se, da so naši izdelki kvalitetni, ter odličnega okusa. Delamo veliko izdelkov iz divjačinskega mesa,ki mora biti iz uplenjene divjadi, ne gojene! Tako bo kvaliteta na visokem nivoju. Ko pride sezona za žar od maja do konec septembra, imamo odlično žar ponudbo, specialiteta divjačinske pleskavice. Zimska sezona od oktobra do marca pa slovimo po vrhunskih krvavicah. Za recept gredo vse pohvale našemu dedku. Trudimo se, da so izdelki po naših receptih prvovrstni in da so naše stranke zadovoljne.